Bueno espera l’oportunitat

Possibilitats. La compressió del calendari i l’obligació que tindrà el tècnic, Pep Lluís Martí, de fer rotacions entre partit i partit obren l’esperança al central –inèdit en la lliga– de debutar a segona A

“No tindrem temps ni per celebrar res en cas de victòria, ni per lamentar-nos si no l’aconseguim”, deia el central del Girona Santi Bueno, inèdit en la lliga i amb un sol partit a l’esquena com a jugador blanc-i-vermell, el que va jugar de pivot al camp del Linares en la copa (1-2). Pel defensa, que en canvi sí que va participar en diversos partits amb el combinat de l’Uruguai sub-23 en el preolímpic disputat al gener, el fet que el calendari es comprimeixi i el tècnic, Pep Lluís Martí, es vegi obligat a fer rotacions entre partit i partit –hi haurà poc descans–, és un bri d’esperança per esgarrapar alguns minuts i debutar a segona A en el tram final i decisiu del curs. “Sabem que queden onze finals i ens ho prenem partit a partit. Hi haurà molt de cansament, els partits estaran igualats i haurem d’estar preparats per aprofitar les oportunitats que ens doni el tècnic”, comenta l’espigat central, que hi afegeix: “Els canvis aportaran molt. La plantilla és àmplia i aquest aspecte ara ens ha d’ajudar.”

Santi Bueno va jugar l’últim partit amb el Peralada el 19 de maig del 2019, en l’última jornada de segona B al camp de l’Eixea, i en competició de clubs, en un any, només ha participat en el duel oficial de copa a Linarejos. L’uruguaià, amb contracte fins al 2024, espera pacient la seva oportunitat.