Territorial

Cancel·lat el torneig The Cup 2020 de Sant Pol de Mar

Futbol formatiu. Els organitzadors ja preparen l’edició del 2021 després de la gran incertesa que fa inviable realitzar la d’enguany

El torneig The Cup del 2020 ha quedat cancel·lat per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Els organitzadors d’un dels tornejos de referència en el futbol formatiu, concretament en la categoria juvenil, que es fa cada estiu a la localitat de Sant Pol de Mar no veuen viable l’edició d’enguany a conseqüència dels moments d’incertesa que es viuen encara ara per culpa del coronavirus. La participació de diferents equips de diverses ciutats, la impossibilitat d’establir unes dates, els interrogants sobre si els familiars i aficionats podran accedir al camp, els problemes amb les reserves hoteleres i, en definitiva, el fet de no poder garantir la seguretat fora del camp en cas que no s’hi pugui accedir fa impossible la The Cup 2020.

Tot i el sotrac d’haver de suspendre el torneig, els organitzadors treballen ja per garantir l’edició del 2021 que es farà a l’agost i que comptarà com és habitual amb la presència dels equips juvenils de clubs de referència com el Barça, l’Espanyol o el Girona, uns habituals a la cita de la localitat maresmenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)