Girona

Christian Rivera: “Que tinguem una plantilla àmplia és un avantatge”

Girona. El migcampista creu que jugar cada tres o quatre dies afavoreix els gironins i està convençut que l’equip arribarà bé a la reestrena contra Las Palmas

Christian Rivera ha parlat aquest matí als mitjans del club per analitzar el retorn del Girona a la competició, que cada dia està més a prop. En aquest sentit, el migcampista asturià té molt clar que serà en una situació excepcional, però està convençut que hi arribaran en les condicions òptimes. “Com en una pretemporada cada dia anem agafant més ritme i ens acostem a l’estat òptim. Per a nosaltres ja ha començat el partit contra Las Palmas i ja estem concentrats al màxim, i és que hem de ser conscients que físicament no arribarem de la millor manera però això no ho farà ningú així que hem d’estar ben preparats tàcticament i estar ben junts, diu Rivera, que trobarà a faltar l’afició: “És una pena que els aficionats no puguin venir al camp però els animo que ens donin el suport des de casa i a través de les xarxes socials.”

En aquesta situació excepcional Christian Rivera espera que el Girona pugui explotar tots els recursos que té a la plantilla i convertir-ho en la seva millor arma. “Hem de tenir clar que jugarem cada tres o quatre dies, que serà un mes i mig sense parar, i la clau és arribar fresc i descansat a cada partit. Nosaltres tenim una plantilla molt àmplia que permet fer dos onzes de molt nivell i això és un gran avantatge respecte a altres equips de la lliga que fins i tot abans havien trobat a faltar tenir més profunditat en algun partit”, valora l’asturià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)