3a divisió FEF

Axel Vizuete continuarà com a tècnic del Girona B

3a divisió. El garrotxí encadenarà el quart curs al filial blanc-i-vermell després d’assolir enguany l’ascens a la categoria des de la primera catalana

El Girona ha anunciat la renovació d’Axel Vizuete com a entrenador de l’equip filial. El tècnic garrotxí encadenarà el seu quart curs al club blanc-i-vermell després d’arribar-hi l’estiu del 2017 amb l’equip a la segona catalana.

En el seu primer any, Vizuete va dirigir l’equip fins a la primera catalana, en el segon, la campanya 2018/19, el Girona B no va poder pujar a tercera per culpa del descens del Peralada des de segona B, llavor filial del club, però enguany, ja amb llibertat per ascendir després de trencar l’acord amb els de l’Alt Empordà, els gironins s’han passejat per la primera catalana i només la Covid-19 ha posat una mica en dubte la seva escalada.

Finalment, després de sumar 62 dels 66 punts possibles, encaixar només dues dianes en tota la lliga (les dues de penal), no perdre cap partit i obtenir un marge de 20 punts respecte el seu perseguidor, la FE Grama, el Girona B ha pogut celebrar en plena pandèmia l’ascens merescut a tercera, una categoria que ja coneix com a entrenador Vizuete, després de pujar amb la Jonquera el curs 2015/16 i dirigir a l’equip de l’Alt Empordà en la categoria la campanya 2016/17: “Estic molt feliç de poder iniciar la meva quarta temporada en el club que estimo. No és fàcil en dins una estructura exigent. Tenim ganes de continuar millorant amb l’equip, quan vam arribar estàvem a segona catalana i la temporada vinent jugarem a tercera” ha dit Axel Vizuete, que afegeix: “El filial que volem construir pel curs vinent és amb jugadors joves de molt talent que tinguin l’ambició d’arribar al primer equip. Els ajudarem a ser conscients de saber quin és el camí i que estiguin preparats per rendir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)