2a divisió FEF

Hèctor Simón continuarà portant el timó

2a divisió B. El migcampista renova per l’Olot, encadenarà el seu setè curs a l’entitat i seguirà acumulant partits al bronze amb la samarreta vermella (ja és qui més n’ha jugat amb 165)

L’Olot ha informat, a través de les xarxes oficials del club, que Hèctor Simón continuarà una temporada més com a capità i timoner del seu mig del camp. El futbolista de Llançà encadenarà el setè curs a l’entitat de la Garrotxa, un fet que li ha valgut guanyar-se l’estima de l’afició, el respecte del vestidor i la confiança de tots els seus tècnics. Hèctor, a més, és el futbolista que més partits a segona B ha jugat de la història de l’Olot amb 165 enfrontaments –43 més que Uri Santos i 60 més que Albert Blázquez, encara a l’equip.

Més enllà dels partits a segona B, Hèctor Simón va romandre a l’entitat tot i el descens a tercera de la temporada 2015/16 i en total acumula amb l’Olot 201 partits de lliga (entre segona B i tercera), dos de play-off d’ascens a segona B –contra l’Sporting B– i tres de copa: “Estic molt content i il·lusionat per renovar un altre any amb l’Olot. Després de tants de dies parat, encara valoro més el fet de poder dedicar-te al que més t’agrada en un lloc on et sents estimat i valorat. Això em fa ser molt feliç”, ha explicat el de Llançà, que afegeix: “Penso que l’objectiu personal és mantenir aquesta il·lusió i competitivitat cada dia i cada entrenament per a que quan decideixi plegar pugui estar orgullós de com ho he fet. Vull seguir gaudint jugant i fent gaudir la gent que m’envolta i ens ve a veure”.

Aquesta campanya, el futbolista empordanès ha tornat a ser un fixe pel tècnic Raúl Garrido jugant 26 dels 28 duels possibles (25 com a titular) acumulant 2.163 minuts de joc i marcant cinc dianes, tres d’elles des del punt de penal: “Com a capità, intentaré mantenir aquesta idea que tenim en els últims anys i que ens ha servit tant. Mantenir un vestidor fort, ajudar a la gent nova a integrar-se al grup i transmetre els valors que tenim a l’Olot” ha dit Hèctor Simón.

Amb la renovació per una temporada més d’Hèctor Simón, la plantilla de l’Olot ja compta amb un total de dotze jugadors confirmats, el propi Hèctor, a més de Blázquez, Xumetra, Salinas, Pedro, Carles Mas, Pol Ballesté, Alan Baró, Vivi, Moha, Barnils i Jordi Masó. En paraules del president Joan Agustí, el club té lligat el fitxatge del davanter del Barakaldo Juan Delgado, pel qual només falta la confirmació oficial.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)