Girona

Encara mantenen l’esperança

A Las Palmas. El president presenta el protocol a seguir al govern canari i es marca com a límit demà per saber si hi haurà públic al partit de dissabte. El Girona viatjarà divendres cap a les Canàries i tornarà després del partit

El president de Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, manté la intenció de jugar amb públic, tot i que ja no és tan contundent com ho va ser fa una setmana. La negativa del CSD durant la setmana passada suposa un fre, tot i que Javier Tebas va discrepar del criteri expressat per Pedro Sánchez de no permetre desigualtats entre clubs. “Com s’ha vist, el govern de les Canàries i la lliga ens donen suport i veuen amb bons ulls que es jugui amb públic. Ara hem de veure si serà possible fer-ho dissabte”, explicava el president del club, que ahir va presentar el protocol al govern de les Canàries: “La resposta que ens donin, l’enviarem a LaLiga perquè valorin si s’han de fer modificacions. Si té l’aprovació de totes les parts ens faltarà tenir la confirmació de si podem jugar amb públic dissabte. Si aconseguim que ens diguin que sí com a màxim dimecres tenim temps per activar-ho tot.”

Ara bé, tot podria experimentar un altre gir demà, i és que hi ha prevista la publicació d’un decret llei que donarà el poder al CSD per regular l’assistència de públic en les competicions professionals. Això faria impossible que hi hagués públic dissabte perquè el CSD ja ha dit que fins que tothom estigui en fase 3 no s’ho plantejarà.

El Girona marxarà cap a les Canàries divendres i tornarà dissabte, després del partit (19.30 h). El protocol marca que els equips visitants han d’estar el mínim temps possible a les ciutats. Si s’hagués mantingut l’horari inicial (21.30 h), el Girona hauria hagut de passar dues nits a Las Palmas o bé anar-hi el mateix dia del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)