2a divisió A

“Ens ho haurem de deixar tot aquest mes i mig”

2a divisió A. Cristhian Stuani espera amb ganes la tornada a la competició, dissabte contra Las Palmas

Cristhian Stuani ha parlat als mitjans oficials del Girona on ha passat revista del seu moment, del de l’equip i de la competició.

La situació

Es viu amb molta incertesa. És una situació nova, que ens ha tocat viure, a tota la societat, al món sencer. Ara que la qüestió avança cap a millor i sembla que la cosa torna a començar tenim una ambició molt gran de tornar a competir i seguir lluitant per l’objectiu. Es va aturar tot de cop i ara tornem a tenir aquella sensació de disfrutar del futbol, de tenir bons moments, també en tindrem de dolents. Ens estem preparant per a la competició que és tan difícil i tan dura.

Tornada a la normalitat

Costa creure-ho, amb tot el que hem passat . Ha estat com un reset. Tornem a la dinàmica que teniem abans i esperem tornar a recuperar la normalitat.

Els entrenaments

Ha estat una situació inèdita, molt especial. Anem setmana a setmana, veient com evoluciona tot. De moment molt bé, el protocol ha estat molt efectiu i de moment les coses van bé. Estem mentalitzats d’arrancar i sabent el que ens ve, que serà molt dur.

El grup durant l’aturada

Tot i el confinament, el compromís de l’equip ha estat exemplar. Hem intentat estar sempre pendents de la feina que ens donaven i del què podiem fer a casa. Tothom ha fet les coses bé per intentar estar bé per quan es reprengués la competició. No és fàcil, quan has de parar tan de temps i no saps quan arrancarà de nou. Hem fet una pretemporada dins de la temporada. És una situació nova per tots i tots sabem que tocarà deixar-ho tot en aquest mes i mig per poder aconseguir l’objectiu que tan desitgem.

Com afrontar el tram final, les 11 jornades

És un tema de força mental. L’equip que sigui capaç de ser fort mentalment, d’estar unit. Fatiga, dolors i lesions i hauran a tots els equips. No se’n salvarà cap equip. Serà molt atípic. Hi ha 11 partits que, al final, és com una copa Amèrica o un mundial, que lluites per ser campió però al setè partit ja estàs definint. Serà dur però tenim la mentalitat de voler fer les coses bé igual que si juguéssim diumenge a diumenge. Ens hem de fer forts a l’adversitat i junts com a equip tirar-ho endavant.

L’afició

Aquí a casa no podrem comptar amb ells, però ens agradaria poder-los sentir a prop. Es poden fer notar donant suport a l’equip d’alguna manera. Tan de bo podem donar les alegries que es mereixen i poder estar a l’alçada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)