3a divisió FEF

El Banyoles aposta pel golejador Sanku Jabbie

3a divisió. El davanter arriba procedent del Guíxols, amb qui va acabar la temporada després de començar el curs al Palamós. El millor registre del punta van ser els 35 gols que va signar amb el Guíxols a 2a catalana el curs 2018/19

El Banyoles ha anunciat aquest migdia la incorporació del davanter de 25 anys Sanku Jabbie, que es converteix en la tercera incorporació dels del Pla de l’Estany després dels fitxatges d’Èric Torres i el també davanter Jam Baldeh. La incorporació de Sanku és una aposta de l’equip que dirigirà Pitu Batlle, i és que serà el debut del gironí a tercera divisió després de moltes temporades a 2a catalana i alguna aventura a 1a catalana. De fet, aquesta temporada la va començar al Palamós, amb qui va marcar 3 gols en 13 partits –tots en l’inici de la competició–, i l’ha acabada al Guíxols a 2a catalana, amb qui ha aconseguit 6 gols en 5 partits.

A Banyoles, però, confien que Sanku es convertirà en l’home gol de l’equip perquè les seves xifres golejadores amb el Guíxols són un escàndol. A banda d’acabar-hi aquesta temporada Sanku ja va jugar al Guíxols la temporada passada, la 2018/19, i es va fer un fart de marcar gols. El punta en va aconseguir ni més ni menys que 35 al final de la temporada, que el van convertir en el màxim golejador, de llarg, entre els sis grups de 2a catalana.

A més del Palamós i el Guíxols, Sanku Jabbie també ha jugat i ha marcat gols amb el Llagostera B a 1a catalana i el Bescanó i l’Abadassenc a 2a catalana. Ara el gironí tindrà el desafiament de trobar la fórmula de perforar les porteries de 3a divisió. L’objectiu és fer oblidar Adrià Casanova, el màxim golejador d’aquest curs, que ha fitxat pel Peralada.f

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)