Girona

El capità Marc Gelmà s’acomiada del Figueres

3a divisió. El migcampista anuncia amb un missatge a les xarxes socials que ha pres la decisió de no continuar després de dues temporades al club, que li han servit per ser el capità aquest últim curs

El capità del Figueres ha penjat aquesta tarda un missatge a les xarxes socials en què anuncia que no continuarà defensant els colors de l’entitat i s’acomiada de tothom. El migcampista deixa així el club en què ha jugat les dues últimes, que tot i no ser un període excessivament llarg li han servit per convertir-se en el capità de l’equip aquest curs passat. A la Unió hi va arribar el setembre del 2018 i hi va jugar 30 partits en la primera temporada, mentre que en aquesta n’ha jugat 19 i ha marcat 3 gols –una lesió el va tenir fora de combat algunes jornades–, a més de ser seleccionat per la selecció catalana a la copa de les regions de la UEFA.

En el missatge de comiat, Gelmà agraeix el que ha viscut aquests dos anys a la família unionista, en especial al president Bardalet, i explica per sobre els motius de la decisió de canviar d’aires. “A vegades quan les coses no s’encaminen per on tu tens pensat i no et sents del tot identificat has de buscar nous camins i reptes per aconseguir l’objectiu personal marcat, sumar experiència que et facin crèixer i aportin els millors aprenentatges possibles, encarant-los amb la màxima ambició i il·lusió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)