Girona

Incertesa amb la publicitat i sense públic a l’estrena

En mans del govern de l’Estat. El Girona, pendent de ser autoritzat a lluir a la samarreta la marca de la casa d’apostes que el patrocina, jugarà segur al feu de Las Palmas sense afició a la graderia

Al Girona i a molts altres equips de la lliga els ha sorgit un contratemps per a les tres primeres jornades de la represa. I és que el govern espanyol, concretament el Ministeri de Consum, va incloure un article en el decret de l’estat d’alarma en què prohibia tota mena de publicitat sobre cases d’apostes, excepte en horari restringit, de la 1 a les 5 de la matinada. Això propicia que el conjunt blanc-i-vermell no pugui tenir visible a la samarreta, ni tampoc a les tanques publicitàries de Montilivi, el nom del seu patrocinador principal, Marathon Bet, fins que acabi l’estat d’alarma, el 21 de juny. Tot i això, des del club gironí no han mogut fitxa encara, ja que existeix la possibilitat que aquest article quedi suprimit avui mateix. El BOE podria donar per conclosa la prohibició de lluir publicitat d’aquestes empreses durant l’estat d’alarma, la qual cosa trauria el maldecap al Girona i a la resta de clubs que porten propaganda de cases d’apostes a la samarreta.

Seguidors als estadis

Com ja era de preveure, el govern de l’Estat va donar ahir al Consell Superior d’Esports (CSD) el poder de decidir quan hi podrà haver públic als estadis. Serà el CSD, doncs, el que, en comunicació amb LaLiga, les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat, decideixi les mesures que s’han d’adoptar en aquest sentit quan arribi la “nova normalitat”. Això fa impossible que dissabte Las Palmas pugui fer entrar els aficionats com tenia previst i, en l’escenari més optimista, no seria fins al juliol quan es podrien veure els primers aficionats dins d’un feu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)