3a divisió FEF

Asparó, un any més al Peralada

3a divisió. El porter continuarà al club de l’Alt Empordà tot i que no ha disputat cap minut de la present campanya, en què ha estat a l’ombra de David Aroca

El Peralada ha anunciat la renovació per una campanya més del jove porter Gerard Asparó. El futbolista nascut a Figueres però resident a Vilafant no ha debutat encara a tercera amb el conjunt xampanyer però ha decidit continuar treballant de valent per posar les coses complicades a l’intocable David Aroca, que ha ofert un gran rendiment.

I és que, Asparó intentarà gaudir d’oportunitats i aprenent d’Aroca (el segon porter menys golejat del curs).

El porter, de 20 anys, va arribar al club de l’Alt Empordà l’estiu passat procedent del Llagostera, tot i que bona part de la seva etapa de formació l’ha viscut al Girona, el Figueres i en categories de futbol-7 al Vilamalla i la Salle Figueres.

Amb Gerard Asparó i el mateix Aroca renovats, el club peraladenc tanca la porteria de cara la temporada 2020/21 amb els mateixos components de la present campanya. A més dels dos porters, el Peralada ha renovat també Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, Víctor Bertomeu, Èric Vilanova i Josu Currais, i ha incorporat a Adrià Casanova (Banyoles) i Roger Cunill (Vic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)