2a divisió FEF

El jutge cita el CSD abans de resoldre la mesura cautelar demanada pel Lleida Esportiu

2a divisió B. El Lleida Esportiu ha rebut un auto del jutjat central del contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional en el qual s’especifica que el CSD té un termini de 10 dies per presentar al·legacions

Nou capítol en el litigi que manté el Lleida Esportiu amb la FEF i el CSD en contra de la mesura de donar per acabada la lliga de segona B i organitzar un play-off d’ascens exprés a segona A entre els quatre primers de cada grup.

El conjunt de la Terra Ferma ha anunciat que ha rebut un auto del jutjat central del contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional en el qual s’especifica que el Consejo Superior de Deportes, a través de la seva presidenta, Irene Lozano, té un termini de 10 dies per presentar les al·legacions corresponents abans de prendre una mesura cautelar.

El Lleida va sol·licitar el passat 8 de maig l’adopció de la mesura cautelaríssima contra la resolució de la comissió delegada de la FEF i, tot i que el jutge no ha acceptat el fet de no escoltar a les parts (la cautelaríssima) si ha tramitat la mesura cautelar i donarà audiència a les dues parts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)