2a divisió FEF

Marc Vito no continua a l’Olot i s’incorpora al Manresa

2a divisió B. El club ha anunciat la baixa del porter egarenc, que deixa l’Olot després d’una temporada en què només ha jugat un partit de lliga i un de copa

L’Olot ha comunicat aquest migdia que Marc Vito no continuarà al conjunt garrotxí la temporada que ve. El porter egarenc es converteix doncs en la segona baixa confirmada aquest estiu, després de la de Pep Chavarria i obligarà al director esportiu Sergi Raset a posar-se a treballar per buscar un porter que li faci la competència a Pol Ballesté el curs que ve. Amb la seva sortida i si el porter s’incorpora és sub-23 l’Olot guanyarà espai per tancar el fitxatge d’un jugador major de 23 anys. Després de conèixer la seva baixa només ha calgut esperar unes hores per resoldre el futur del porter, i és que Marc Vito ja ha estat anunciat com a nou jugador del Manresa, amb qui debutarà a tercera després d’haver jugat sempre a 2a B.

L’etapa de Vito a Olot ha durat només una temporada i els aficionats no l’han pogut veure gaire. Després de dos cursos a Peralada on havia deixat grans registres –en la primera temporada va encaixar només 6 gols en els 15 partits que va jugar des que va arribar al mercat d’hivern– el porter egarenc va arribar aquest estiu a l’Olot disposat guanyar-li la partida a Ballesté i convertir-se en el relleu de Ginard. Al final però, va ser Ballesté qui va guanyar la lluita per un lloc a l’onze abans de començar la temporada i amb les bones actuacions que ha anat firmant no li ha donat gaires oportunitats a Vito per jugar. De fet, només ha pogut jugar dos partits i els dos han acabat amb un desenllaç cruel. El primer va ser a la lliga al camp del Llagostera, on Vito va encaixar el polèmic 1-0 en el temps afegit, i el segon va ser uns dies després al camp del Nàstic en la copa, en què l’Olot va acabar perdent a la pròrroga (3-1).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)