3a divisió FEF

El Banyoles incorpora el lateral Pau Ribas (l’Escala)

3a divisió. El futbolista ha estat un fixe de la defensa blaugrana (21 partits i 1.713 minuts) i anteriorment havia jugat en equips com Girona B i el Peralada

El Banyoles ha anunciat una nova incorporació de cara a la temporada 2020/21. El lateral dret Pau Ribas, procedent de l’Escala, s’afegeix a la llista d’efectius del conjunt del Pla de l’Estany que dirigirà Pitu Batlle, en la segona temporada consecutiva del club a tercera.

Aquest curs, en la que era la seva segona etapa al club del seu poble, Ribas ha estat un fixe de la defensa del conjunt de l’Alt Empordà disputant 21 partits (19 com a titular) i acumulant 1.713 minuts de joc.

Les dues campanyes anteriors, el defensa va militar al Girona B, amb el qual va aconseguir l’ascens de segona a primera catalana i, en la temporada 2016/17, Pau Ribas va jugar al Peralada adquirint 803 minuts d’experiència a tercera repartits en nou enfrontaments.

Amb el fitxatge de l’escalenc per a la banda dreta defensiva, el Banyoles ja ha incorporat a set futbolistes pel curs vinent –Eric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh (l’Escala), Sanku Jabbie (Guíxols), Marçal Sáenz (l’Escala), Marc Roura (Girona B) i Cristian Venzal (Girona B)–, a més de renovar Martí Bartrina, Nil Congost, Andreu Moreno, Jordi Turón, Jordi Sala, Eric Gispert, Toni Güell, Moha Abouhafs, Henry Gilham, Quim Rodríguez i Sergi Ferrusola, el que fan un total de divuit efectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)