3a divisió FEF

El Figueres anuncia la baixa del porter Romans

3a divisió. El porter letó ha estat un dels capitans i pesos pesants del vestidor aquesta temporada, la primera al club, i deixa la Unió amb 15 partits jugats

El Figueres ha anunciat aquest migdia que el porter de 24 anys Romans Carrillo no continuarà al club la temporada que ve. El letó, que va arribar l’estiu passat procedent del Sabadell, ha estat una peça important dins del vestidor, i és que tot i ser la seva primera temporada al club va ser escollit com un dels capitans pels seus companys. Sobre la gespa Romans s’ha anat intercanviant la porteria amb Aitor Embela durant tot el curs, i ha acabat disputant un total de 15 partits en els que ha encaixat 28 gols.

Romans és la tercera baixa de la Unió a l’estiu, després de les de Marc Gelmà i Genís Balaguer. Amb la seva sortida el Figueres encara té la porteria buida per la temporada que ve, i és que el club encara no ha anunciat si Embela continuarà o no i tampoc ha incorporat a cap porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)