Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“No soc partidari de fer canvis d’inici”

No és la relaxació un estat d’ànim que concordi amb el tècnic del Girona, Pep Lluís Martí. És difícil veure’l distès a l’entrenador, acostumat també com a futbolista a portar a les espatlles el pes de la responsabilitat en un vestidor, capità arreu on va jugar, i ni a les rodes de premsa, per molt telemàtiques que siguin, amb els periodistes fent les preguntes des de casa, perd l’orientació. “No ens podem distreure de la competició, tenim punts perduts que hem de recuperar i això és una evidència”, va explicar ahir en la conferència prèvia al partit d’aquesta tarda a La Rosaleda contra el Màlaga, que el seu equip afronta després de guanyar dimecres i recuperar sensacions a costa del Numància. “Ens ha donat la confiança de saber que estem fent les coses bé, però som realistes i ja està oblidat. Ara tenim noranta-cinc minuts més molt difícils”, va dir Martí. “No ens podem relaxar. La relaxació és la pitjor arma que podem utilitzar”, va insistir.

Per al matx, el preparador va decidir prescindir ahir de Mojica –desconvocat per segon cop consecutiu– i Gallar, que no van entrar a la llista per decisió tècnica. “Tenim una plantilla àmplia i al final hem de decidir”, va indicar, breu, el mallorquí, que tampoc comptarà amb Maffeo, aquest per lesió. L’absència dels dos laterals farà que Calavera i Oliván repeteixin titularitat. “Ara mateix són jugadors que van donar un gran rendiment l’altre dia. Estan preparats, sabem que podem comptar amb ells, han estat treballant tota la temporada per tenir aquesta oportunitat i l’estan aprofitant”, va assegurar el tècnic, que va deixar entreveure que tot i l’acumulació de partits en pocs dies, rotarà poc o gens. “No soc gaire partidari de fer canvis d’inici, sí durant el partit”, va expressar. “Introduir quatre o cinc jugadors a l’onze que potser no poden tenir aquest ritme que pot tenir un altre no és el que pensem. A vegades en funció de les molèsties, de les sensacions dels jugadors, del cansament ho haurem de repartir”, va continuar. “Tenim la possibilitat de fer cinc canvis i no només des de l’inici; en el descans ja podem fer variacions i donar minuts als jugadors que surtin des de la banqueta”, va cloure.

MOJICA I GALLAR

“No estan a la llista per decisió tècnica; tenim una plantilla àmplia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)