2a divisió A

El Girona fa oficial la destitució de Pep Lluís Martí

Girona. L’àrea esportiva del club blanc-i-vermell dona un nou cop de timó a la banqueta acomiadant al tècnic balear, que deixa a l’equip cinquè en la taula però amb el ‘play-off’ en perill

El Girona ha decidit acomiadar Pep Lluís Martí com a tècnic del primer equip a conseqüència dels mals resultats coincidint amb la tornada de la plantilla a la competició, una vegada superat el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19. En les cinc jornades disputades des del 12 de juny, el Girona només ha guanyat un partit i ha fet dos gols, precisament en la victòria contra el Numància (2-0). El botí de cinc punts dels quinze possibles, les sensacions generals del conjunt i la pressió dels rivals del darrera, que posen en compromís la participació en el play-off als gironins, la via més factible i viable que els queda per aconseguir l’ascens, han fet decidir a l’àrea esportiva, que buscarà un nou cop de timó amb el quart tècnic al comandament de l’equip des que es va iniciar el curs –Unzué, Juan Carlos Moreno, com a interí, i Pep Lluís Martí fins avui.

Martí va arribar al Girona en la jornada 14 i en 23 partits de lliga com a entrenador de l’equip ha aconseguit nou victòries, vuit empats i sis derrotes. En la copa, el balear va poder portar als seus jugadors fins als setzens de final –van perdre contra el Vila-real a Montilivi– després de guanyar les dues primeres eliminatòries contra el Linares i el Cartagena. El tècnic no ha aconseguit trobar la tecla idònia per fer funcionar amb regularitat la plantilla blanc-i-vermella i el seu objectiu d’ascendir al Girona quedarà a mitges.

El club va agrair en un breu comunicat la labor del de Palma, al qui l’acompanyaran Fabian Rivero i José Manuel Ramon, i en breu hauria d’anunciar el seu relleu, Francisco Rodríguez, que tindrà pocs dies per preparar el proper duel de lliga, el divendres vinent, a Montilivi contra el Saragossa (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)