2a divisió FEF

L’Olot aposta per Joel Arumí després de la cessió al Figueres

2a divisió B. El lateral esquerre es quedarà al conjunt olotí després d’un any a tercera a bon nivell que li ha servit per guanyar experiència

L’Olot ha confirmat aquest matí que Joel Arumí formarà part de la plantilla de la temporada que ve. El lateral osonenc de 20 anys tindrà així l’oportunitat de guanyar-se un lloc al club olotí després de dues sessions consecutives en les que ha pogut créixer com a jugador. La primera va ser al juvenil de la Damm, on a les ordres de Martín Posse va aconseguir l’ascens a divisió d’honor, i la segona ha estat aquest últim curs al Figueres, amb qui ha pogut debutar a tercera divisió.

A la Unió hi va arribar després de fer la pretemporada amb l’Olot, i és que fins l’últim moment Arumí va entrar als plans del primer equip, però la presència de Pep Chavarria era un obstacle per tenir minuts i el club va decidir que una cessió era la millor opció. I Arumí l’ha aprofitat, i és que amb la Unió ha firmat una molt bona temporada jugant 1.616 minuts repartits en 20 partits i sent l’amo i senyor del lateral esquerre. Ara el de Sant Julià de Berga confia en guanyar-se la confiança de Garrido i fer-se un lloc a l’onze olotí. “Aquesta pretemporada amb l’Olot he de ser jo mateix, jugar com sé fer i demostrar al tècnic que puc estar a l’equip. Està clar que ningú em regalarà res, però jo ho donaré tot i lluitaré amb totes les meves forces per poder estar aquest any a l’Olot”, diu el lateral, que també valora l’etapa al Figueres: “La cessió al Figueres ha estat molt bona, ha sortit tot rodó. Ha estat un any de molt aprenentatge, he pogut agafar minuts i maduresa a Tercera Divisió. Això és el que des d’un principi buscàvem amb aquesta cessió.”

Amb la confirmació de Joel Arumí com un més de la plantilla l’Olot ja compta amb 16 jugadors a la plantilla i només necessita els últims retocs per acabar de definir l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)