Girona

El Girona perd a Jozabed, que torna al Celta

Sense acord. El migcampista no ha arribat a un acord amb el club gallec per allargar la seva cessió a Montilivi i veu com se li acaba la temporada abans d’hora

Jozabed no vestirà més la samarreta del Girona. El migcampista ha deixat de ser avui mateix jugador del club després que no s’hagi pogut arribar a un acord per allargar la seva cessió des del Celta, que finalitzava el 30 de juny. Jozabed, que sí que tenia un acord amb el Girona per acabar la temporada, va estar negociant amb el conjunt gallec durant tot el dia d’ahir però el Celta, com ha fet en pràcticament tots els casos de jugadors que té cedits, no li ha permès ampliar el contracte i l’obliga a tornar a Vigo, on d’altra banda tampoc podria jugar fins la temporada que ve.

Jozabed deixa d’aquesta manera el Girona després d’haver jugat només 12 partits aquesta temporada, cinc d’ells com a titular, i haver vist com el seu protagonisme anava decreixent amb el pas de les jornades. De fet, després de l’aturada l’andalús no havia disputat ni un sol minut, però volia acabar la temporada a Girona perquè entenia que amb l’arribada de Francisco se li obria una nova oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)