Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Fer el ple seria l’hòstia, però anem partit a partit”

Afònic dels crits que va proferir des de la banqueta per animar els seus jugadors, anar corregint els errors puntuals i afegir petites variacions. Així va aparèixer a la roda de premsa virtual de després del partit Francisco, que sens dubte recordarà sempre la seva estrena amb el Girona –en part perquè era la seva estrena sense públic–. I, lògicament, satisfet, i és que la victòria és una alenada d’aire fresc fins i tot per a ell, que fa tres dies que és a la casa. “És importantíssim començar amb victòria, i és que només hem pogut transmetre el que volíem, i la victòria, sobretot pel rival que teníem, ens reconforta i és una mostra que hem de confiar i competir fins al final”, va dir el tècnic, amb la veu trencada per l’afonia.

A més, la imatge també li va agradar, a l’andalús. “He vist un equip competitiu, intens i que pràcticament ha anul·lat les arribades a l’àrea del Saragossa. He de felicitar tots els jugadors per l’esforç que han fet, això ho vull deixar clar. L’afició no es podrà queixar perquè anirem tots a l’una i no hi haurà cap jugador que no s’esforci al màxim cada dia, ja que sabem la importància que té l’objectiu per a ells, per a la ciutat i per a la província”, va dir Francisco, que també va reconèixer alguna debilitat: “En la primera part ens ha faltat saber patir més i ens costava tornar a camp rival. És difícil perquè hem treballat pocs dies, però és important que els jugadors creguin en el que volem fer encara que no ho haguem pogut estudiar gaire. El que més volem és ser contundents a les dues àrees.”

El nou tècnic també va valorar com ha d’afrontar l’equip els cinc partits que resten. “Fer el ple de punts seria l’hòstia, però anem partit a partit. De moment ens hem de recuperar de l’esforç i anar fent. No ens podem centrar en quina és la millor manera de jugar per a aquest equip, només ens queden dues setmanes de competició i hem de ser bàsics”, remarca Francisco, que de totes maneres sí que va donar algunes pistes: “Hem de ser un equip equilibrat, que tingui clar què fa i que vagi a guanyar els partits. Com afrontar-los dependrà del rival que tinguem davant i de com estiguem nosaltres.”

EXIGENT

“En la primera part ens ha faltat saber patir més. Ens costava tornar a camp rival”

DONAR-HO TOT

“Anirem tots a l’una. No hi haurà cap jugador que no s’esforci al màxim cada dia”

PRÀCTIC

“Queden dues setmanes i hem d’anar al més bàsic. Hem de ser equilibrats”

“No hem sabut reaccionar al gol en contra”

Víctor Fernández, el tècnic del Saragossa, no tenia tan bona cara com Francisco en la roda de premsa, i és que l’andalús va reconèixer que l’equip no va estar a l’altura sobretot al final. “El penal era evitable i ha estat un cop massa dur. Fins aquell moment estàvem jugant bé i teníem el partit controlat, però després d’encaixar l’1-0 no hem tingut capacitat de reacció ni anímicament ni futbolísticament”, va dir el tècnic, que va reconèixer que l’equip nota el cansament: “Avui molts han jugat amb molèsties i ens hem de centrar a recuperar el to físic perquè la lluita per la segona posició continua.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)