Girona

“No penso en res més que no sigui guanyar demà”

Girona. Francisco Rodríguez ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’Sporting

Francisco Rodríguez ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’Sporting. Abans ha ofert la llista de convocats, composada per: Juan Carlos, Riesgo, Ignasi Miquel, Mojica, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Jairo, Zeballos, Borja García, Aday, Brian Oliván, Samu Saiz, Juanpe, Rivera, Calavera, Soriano, Maffeo, gallar, Diamanka, Gumbau i Valery.

Rotacions?

Tenim una plantilla llarga. Però estem en un moment en què hem de triar molt bé quins jugadors han de jugar. Hi haurà canvis, segur. Tothom vol col·laborar.

Stuani no ha descansat

Tan de bo podem donar-li descans. Però de moment és el màxim golejador de la categoria i tots els equips és difícil que puguin donar descans al seu davanter centre.

Cristian Rivera

Es un jugador que el conec molt bé i estic segur que li traurem molt rendiment en aquests partits. Però el meu objectiu és treure-li a tothom. Va tenir uns problemes a l’esquena la setmana passada, ha entrenat amb el grup i està disponible. Valorarem la opció que pugui entrar d’inici.

Sporting

És un equip amb opcions encara de posar-se en play-off. A casa seu és perillós, té jugadors molt dinàmics i ens obligarà a estar al 100%. Nosaltres hem d’intentar fer el nostre partit, ser molt competitius, com l’altre dia i saber que serà un partit llarg en què haurem de controlar molt bé les dues àrees i fer la feina per treure un bon resultat del Molinón que seria molt important per nosaltres.

Ascens directe?

Penso en guanyar demà. Estem preparats per competir bé i no penso en res més que no sigui guanyar demà. A partir d’aquí veurem, però només penso en treure el màxim rendiment als jugadors.

Enllaçar victòries

Guanyar suposa molt. Ara mateix no ens val empatar, l’objectiu és guanyar. Necessitem tres punts que ens refermi en aquesta posició i perquè no, que ens permeti pensar en mirar a munt. Hem de fer la segona victòria sense pensar en la tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)