Girona

Allargar l’efecte del canvi

En el segon partit amb Francisco a la banqueta, el Girona aspira a repetir, aquesta tarda al feu de l’Sporting (19.30h)(19.30h)

El triomf consolidaria l’equip blanc-i-vermell en zona de ‘play-off’ i li permetria somiar en l’ascens directe, que es podria posar a l’abast, a tres punts

Poc ha pogut treballar Francisco pel que fa al model de joc de l’equip en els sis dies que fa que és entrenador del Girona. No es van apreciar variacions substancials en el joc en el primer partit, però sí que és cert que el canvi a la banqueta, com acostuma a passar en aquestes situacions, va donar un nou aire a l’equip. Un nou cap, amb nou cos tècnic, un altre discurs, alguna idea diferent, sempre acaben sent estímuls revitalitzants per a un grup i el blanc-i-vermell va saber-ho rendibilitzar en l’estrena amb la victòria contra el Saragossa. I a aquest efecte generat pel nou preparador vol donar-hi continuïtat el conjunt gironí, que, en el segon partit amb Francisco a la banqueta, aspira a repetir victòria, aquesta tarda, a El Molinón contra l’Sporting.

Un segon triomf seguit insuflaria confiança i moral a l’equip blanc-i-vermell, de cara a les darreres quatre jornades de campionat, i, a més, li refermaria la posició de play-off. Fins i tot, els tres punts permetrien somiar amb la possibilitat d’ascens directe, ja que la segona posició –en espera, això sí, del partit del Saragossa contra el Rayo, que juga després del Girona–, podria quedar a només tres punts al final de la jornada.

Per al duel a territori asturià, Francisco, tot i que va anunciar alguna novetat en l’onze, traurà la base de l’últim partit, el del seu debut, amb què va acabar jugant també Pep Lluís Martí. D’aquesta manera, amb la porteria i la defensa indiscutibles, un dels canvis que podria introduir el tècnic és l’entrada al mig del camp de Christian Rivera. El pivot, nascut a Gijón i format al planter de l’Sporting, torna a estar disponible després de complir sanció i superar unes molèsties a l’esquena i és un futbolista del gust de Francisco, que ja el va entrenar el curs passat en l’Osca. Ell o Gumbau acompanyaran Granell a la línia de mitjos. Pel que fa a la parcel·la atacant, amb Borja, Samu i Stuani segurs, Jairo podria ser qui els acompanyés des de la banda esquerra en detriment d’Aday, titular els últims cinc enfrontaments.

L’Sporting, per la seva banda, afronta el xoc com un dels darrers trens per enganxar-se a la lluita pel play-off. L’equip dirigit per Miroslav Djukic és a sis punts dels llocs que donen accés a les eliminatòries d’ascens, l’objectiu de l’equip a principi de curs. Per al duel, l’equip asturià té la baixa d’un dels seus golejadors, Aitor García, màxim artiller amb sis dianes juntament amb Djurdjevic, que no podrà ser-hi per sanció, igual que el defensa Molinero. A més, Djukic tindrà el dubte fins a última hora del migcampista Pedro Díaz que no es va entrenar ahir amb el grup.

MOMENT

L’equip està revitalitzat amb l’aterratge de Francisco i el darrer triomf

L’SPORTING

Els asturians tenen la baixa d’Aitor García, un dels golejadors de l’equip

NOVETATS

L’entrada en l’onze de Rivera podria ser un dels canvis de Francisco respecte del debut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)