Girona

El Girona empata sense gols al Molinón

2a divisió A. El conjunt orientat per Francisco es queda a zero contra l’Sporting i ni referma el play-off, ni es permet somiar amb el segon lloc

Si la jornada havia posat els ingredients per somiar amb la possibilitat de l’ascens directe, el Girona no ha sabut mesclar-los i cuinar-los per preparar-ne el plat, ja que, una vegada més, ha tornat a punxar. Un dels pitjors equips de la categoria a domicili, on només ha guanyat 3 partits, n’ha fet gala una vegada més d’això mateix al Molinón contra l’Sporting en què no ha estat capaç de marcar per cinquena vegada en la represa, per cinquena vegada en set partits. I això que els gironins han fet una bona primera part, en què han tingut ocasions per avançar-se, però no li han donat continuïtat després del descans i s’han quedat a zero i amb un punt insuficient per refermar-se en el play-off ni per pensar en fites més importants.

El duel ha iniciat amb les novetats de Valery i Gallar en l’onze, per Aday i Borja, i tot i que l’Sporting ha començat el primer temps manant i jugant a camp contrari, ha acabat sent del Girona. L’equip orientat per Francisco ha estat el que més ha arribat. Amb un actiu Valery, que ha generat força per banda dreta, ha tingut diverses oportunitats per marcar: primer el mateix extrem de L’Escala amb un xut des de dins de l’àrea que ha marxat a la xarxa exterior; després Maffeo, en una jugada en què s’ha trencat i ha hagut de ser rellevat per Calavera, ha fet intervenir Mariño; i finalment, Gallar, en dues oportunitats, primer a passada de Valery i més tard de Samu, ha xutat els núvols en posició franca. Els ha faltat encert als gironins, que han demanat un penal per mans de Javi Fuego dins de l’area i que ni l’àrbitre ni el VAR han apreciat com a penal.

Després de la represa, li ha costat més al Girona aproximar-se a àrea rival. De fet, ha tingut un ensurt important en els primers compassos quan Calavera ha xocat amb Damián dins de l’àrea, acció que tampoc ha estat objecte de senyalització per l’equip arbitral.

Protagonista d’un joc pla i previsible, ha intentat Francisco sacsejar l’equip fent entrar Aday i Jairo, per les bandes Gallar i Valery, però cap dels dos ha tingut impacte. Només a còpia de córners i faltes penjades arribava el Girona, però cap acció finalitzava amb perill. Sí l’Sporting, que n’ha tingut menys, però que en un córner al tram final, ha estat a punt d’endur-se el triomf; Una rematada de Javi Fuego i ha obligat a Riesgo a fer una aturada espectacular, amb la qual ha salvat un punt. Borja Garcia, avui suplent, i que ha entrat en el darrer quart d’hora, i, tret d’un xut llunyà a les mans de Mariño, tampoc ha participat massa i no ha pogut fer res per canviar el signe del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)