Territorial

La FCF acorda començar el futbol territorial el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre

FCF. L’ens català ha aprovat avui en una Junta Directiva que la competició de futbol amateur i futbol sala s’iniciïn el primer cap de setmana d’octubre, com ja s’havia proposat anteriorment

La FCF ha anunciat que dona llum verda a que l’inici de la competició de futbol amateur i futbol sala del curs 2020/21 sigui el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. La primera, la segona i la tercera catalana, a més de la preferent i la primera divisió femenina començaran durant el primer cap de setmana d’octubre mentre que la quarta catalana i la divisió d’honor i preferent masculina i femenina s’iniciaran el següent cap de setmana del 10 i 11 d’octubre.

La resta de categories femenines i formatives donaran el tret de sortida el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre i en totes les categories hi ha establert un descans el cap de setmana del 26 i 27 de desembre i el 2 i 3 de gener, així com la Setmana Santa, amb aturada el 3 i 4 d’abril.

La FCF habilitarà el pont de la Puríssima, el 5 i 6 de desembre i el Carnaval, el cap de setmana del 13 i 14 de febrer per recuperar o jugar partits.

L’ens avisa que les dates estan subjectes a possibles modificacions en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)