Girona

Francisco: “No podem pensar més enllà del partit de demà”

2a divisió A. L’entrenador del Girona no vol fer càlculs. “Aquest equip estava pensat per pujar d’una manera. Ara som un equip més en la lluita i hem de ser forts mentalment”, explica

El Girona rep demà a Montilivi (21.45h) l’Almeria, un equip molt vinculat a Francisco Rodríguez, que hi va jugar en dues etapes diferents i el va dirigir des de la banqueta a primera divisió. “Ara tinc poc temps per pensar en això. Desitjo el millor a l’Almeria, però lògicament la meva intenció és treure els tres punts, que és l’ambició que ens mou. Els nostres interessos ara són a Girona. I volem aconseguir una victòria molt important”, ha comentat el tècnic, que ha explicat que Pablo Maffeo serà baixa per als quatre partits de lliga regular que queden.

Rotacions

“Queda molt poc temps i no podem permetre’ns res que no sigui escollir els millors. A Gijón, vam estar fantàstics 70 minuts. Vam fer canvis per tenir més profunditat i potser no va sortir com ho teníem previst i va provocar que la sensació fos diferent. Nosaltres jugarem amb els que creiem que són millors en cada partit. Queda molt poc, i si hem d’oxigenar ho farem, però volem qui estigui millor per jugar”.

Els càlculs

“Tothom en fa. Guanyant quatre partits potser et dona, però som tants equips que fer càlculs no serviria. Ens centrem molt en el pròxim partit. A tots ens està costant moltíssim. No podem pensar més enllà del partit de demà. Hem de ser molt realistes i alhora molt ambiciosos”.

El gol i l’esquema

“Hem de trobar un equip molt solidari en totes les fases del joc. A segona A és molt important. Intentarem dur gent a l’àrea i mirar de marcar. A Gijón, vam tenir les nostres oportunitats, les justes per avançar-nos.”

L’Almeria

“És un equip amb molt bon contraatac, pràcticament el millor visitant de la categoria. Si els deixes còmodes, et fan patir massa. Hem de ser molt agressius i buscar la porteria contrària”.

L’estat anímic

“L’aspecte mental és fonamental. En som conscients tots els equips. Nosaltres hem de netejar el que arrosseguem de temps enrere. Aquest equip estava pensat per pujar d’una manera. Som un equip més en la lluita, per posar-nos primer en play-off. S’ha de ser fort mentalment, humil i afrontar el pròxim partit com si fos l’últim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)