Girona

Jaime Ramos

Segon entrenador del Girona

“És el partit més complet que hem fet”

Francisco no va poder comparèixer una altra vegada a la sala de premsa. L’afonia que arrossega des del dia del debut, avui fa una setmana, no li hova permetre i va ser el seu segon entrenador, Jaime Ramos, qui va atendre els mitjans en la roda de premsa telemàtica. El tècnic es va mostrar satisfet del rendiment de l’equip. “Des que nosaltres vam arribar, crec que ha estat el partit més complet de l’equip. Amb pilota i sense pilota hem estat molt bé”, va valorar Ramos. “En atac, hem tingut molta entrada per banda, molt joc per dins també, hem centrat molt. I en defensa, hem estat a un nivell fantàstic. Sabíem que ells eren un rival molt perillós al contraatac, en les transicions, aprofiten qualsevol pèrdua, i en aquest sentit l’equip ha estat magnífic pel que fa a vigilàncies i concentració. Aquesta és la línia a seguir”, va desgranar. Pel que fa a les possibilitats d’ascens directe, amb el segon lloc a cinc punts, Ramos, va indicar que només se centren a lligar el play-off. “Indubtablement ningú està pensant en això. Estem pensant en el següent partit i per pensar en ascens directe primer hem de guanyar i esperar que perdin la resta. Ens equivocaríem si hi penséssim”, va explicar el preparador.

Mario Silva: “Marxem tristos”

Mario Silva va comparèixer decebut pel resultat a la sala de premsa després de l’enfrontament. “És un cop dur perdre aquest partit. Els jugadors estan tristos i jo també. Ara només ens queda preparar el proper, que serà molt difícil.” El tècnic va lloar l’actuació dels seus després del descans: “L’equip ha fet una segona part molt bona contra un dels millors equips de la lliga, però no ha pogut ser.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)