Girona

Un bon pas endavant

Marge. Els de Francisco guanyen distància respecte el setè, l’Elx, que està a quatre punts

Si bé la situació de la lluita per l’ascens directe continua fent mala pinta, la victòria d’ahir sí que ha permès al Girona fer un pas de gegant per assegurar-se la presència en el play-off d’ascens. Ja que dels equips que el seguien de molt a prop, només el Rayo ha guanyat aquesta jornada, i ara és el sisè amb tres punts menys que els gironins i el goal average perdut. La diferència amb el setè, l’Elx, ara és de quatre punts, així que el Girona es podria permetre fins i tot perdre un dels tres partits que li queden. Després de la jornada, això sí, equips com el Fuenlabrada i el Mirandés s’han tornat a posar en la lluita gràcies a la victòria.

Respecte l’ascens directe, l’Osca continua cinc punts per sobre dels gironins, que només poden pensar en acabar segons si sumen els nou punts que queden i els blaugrana empaten un partit i en perden l’altre. Això no seria suficient perquè el Girona hauria de recuperar els quatre gols de la diferència de gols general que li treu el conjunt aragonès. A més, l’Almeria i el Saragossa també s’haurien de deixar punts per avançar-los.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)