3a divisió FEF

Pimentel continuarà un curs més com a xampanyer

3a divisió. El Peralada tanca la renovació del davanter empordanès, que deixa de ser sub-23, i ja compta amb 13 jugadors per la plantilla de la temporada 2020/21

El Peralada portava molts dies sense fer cap moviment en el mercat però aquest migdia ha anunciat la renovació d’Èric Pimentel per la temporada que ve, la desena que tanquen els xampanyers des que va acabar el curs. El davanter empordanès continuarà així un curs més a l’Alt Empordà, després d’arribar l’estiu passat procedent de l’Horta. A les ordres d’Albert Carbó el de Santa Llogaia d’Àlguema ha disputat 18 partits aquesta temporada, tot i que en només 8 ha estat en l’onze inicial. En total han estat 744 minuts, que li han servit per marcar tres gols, tots sortint des de la banqueta i algun d’ells important, com el que va valer la victòria contra el Sants en el temps afegit (2-1).

Amb la renovació de Pime el Peralada afegeix un perfil molt treballador a la davantera, on ja compta amb el renovat Bertomeu i els fitxatges procedents del Banyoles Adrià Casanova i Cristian del Pozo. El handicap és que aquesta temporada l’atacant deixa de ser sub-23, però a canvi aportarà l’experiència a la categoria, i és que amb 23 anys l’atacant viurà la seva cinquena temporada a 3a divisió després d’haver jugat al Palamós, al Figueres i a l’Horta abans d’aterrar a Peralada.

Un cop tancada la coninuïtat de Pimentel el Peralada ja compta amb 13 jugadors per la temporada que ve, i és que l’empordanès se suma a les renovacions de Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, Víctor Bertomeu, David Aroca, Èric Vilanova, Josu Currais, Gerard Asparó i Iván Amoedo, i als fitxatges d’Adrià Casanovas, Cristian del Pozo i el central Roger Cunill, incorporat procedent del Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)