Girona

Francisco: “No queda cap bri d’esperança de pujar directe”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha analitzat la situació del seu equip en la roda de premsa prèvia al partit de demà a Montilivi contra el ja ascendit Cadis (a les 21.00 h)

L’entrenador del Girona Francisco Rodríguez ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel que demà el seu equip jugarà contra el Cadis a l’estadi de Montilivi. L’andalús ha estat preguntat per diversos temes sobre els seus futbolistes i els condicionants relacionats amb el partit contra els gaditans, ja ascendits a primera.

Refets de Lugo

“Després del partit estàvem enfonsats però tocava aixecar-nos i preparar un nou matx i així ha estat. Veig a l’equip recuperat i amb il·lusions noves per afrontar els dos últims enfrontaments de la lliga i fer les coses bé”, ha comentat el tècnic del Girona, respecte a la patacada rebuda en l’últim partit en què Cristian Herrera va establir l’empat a dos final dilapidant les opcions dels gironins d’optar a l’ascens directe.

Pensant en el ‘play-off’

“La meta és fer el play-off i una victòria demà ens permetrà assegurar-lo. Hem de fer una bona feina contra un rival que ja ha pujat a falta de dues jornades i ens hem de centrar a fer les coses bé. No queda cap bri d’esperança de pujar directe”

Ni Maffeo ni Calavera

El tècnic andalús ha vist com en una setmana s’ha quedat sense els dos laterals drets naturals per culpa de dues lesions musculars: “Per fer un canvi de sistema no hi ha molt de temps i ens pot sortir car. Sé que jugui qui jugui ho farà bé, potser no hi ha canvis de sistema però si variacions dintre d’aquest que ens permetin fer coses diferents per ajustar-nos als jugadors que són al camp”, ha analitzat.

Sense gols de jugada

“Hi ha moltes situacions i som dels que més centrades fem en els partits però ens falten efectius a l’àrea. Hem fet gols de falta i de penal i si ens els xiulen és perquè estem a l’àrea rival. No ens preocupa, hem d’interpretar bé els espais que ens donin, contra un rival molt ordenat que concedeix poc”.

El Cadis ja ascendit

“No sabem si el Cadis farà molts canvis però hem preparat el partit com si vinguessin a pujar a Montilivi. Hem tingut més temps per analitzar i preparar coses concretes i si cal els farem el passadís, però afrontem el duel preparats i convençuts de fer les coses bé”, ha sentenciat Francisco, que ha confirmat que Brian Oliván no podrà jugar per culpa d’una clàusula en la cessió igual que el Choco Lozano tampoc ho farà per part andalusa. A més, el tècnic no disposarà de Brandon, Maffeo i Calavera, lesionats i ha reconegut que Rivera arrossega molèsties lumbars que no li permeten estar al 100%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)