2a divisió FEF

Collado es perd la promoció d’ascens

2a divisió B. Una de les referències del mig del camp de Pimienta és baixa per una fractura del segon metatarsià del peu esquerre

Al Barça B li ha caigut un gerro d’aigua freda just abans de marxar a Andalusia per disputar la fase d’ascens a segona A. Avui s’ha conegut que Álex Collado no podrà disputar els partits de la promoció per una fractura d’estrès del segon metatarsià del peu esquerre que es va fer en l’entrenament d’ahir. La durada de la baixa és de tres mesos.

Collado és un dels jugadors més destacats de la plantilla de García Pimienta ja que és el tercer que més minuts ha disputat i el segon màxim golejador de l’equip empatat amb Saverio (5 dianes). La baixa és clau i augmenta lanecessitat sobre els reforços que poden arribar procedents del primer equip, amb Riqui Puig i Ansu, que dependrà de les possibilitats de l’equip de Setién en lliga de cara al cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)