Girona

Bora no renova i deixa el Figueres

3a divisió. El Figueres anuncia la baixa del migcampista, un dels capitans de l’equip, que pren la decisió de no continuar tot i tenir una oferta de renovació sobre la taula

El Figueres ha comunicat aquest vespre la baixa del migcampista Bora Barry, que després de dues temporades al conjunt altempordanès ha pres la decisió de canviar d’aires. El migcampista, de 20 anys, tenia una oferta del Figueres per continuar al club, però les seves bones actuacions a tercera li han fet rebre ofertes de 2a divisió B, on segurament jugarà la temporada que ve. I és que el paper de Bora a la Unió ha estat destacadíssim, perquè aquest curs ha estat el jugador més utilitzat per Xavi Agustí i Javi Salamero. De fet, només s’ha perdut un partit per sanció i ha estat suplent en un altre. La resta ha estat sempre a l’onze i no s’ha perdut ni un sol minut, disputant un total de 25 partits en els que ha marcat 2 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)