2a divisió FEF

El Barça B, a un partit de l’ascens

Play-off. El filial blaugrana ha eliminat el Badajoz a la tanda de penals (5-3)

El Barça B s’ha classificat per la final del play-off d’ascens a segona divisió A després d’imposar-se al Badajoz a la tanda de penals (5-3) després de l’empat a un del partit i la pròrroga. Els de García Pimienta han tornat a demostrar que són un equip amb una gran capacitat de lluita i amb molt futbol. S’han sobreposat al gol inicial del Badajoz, obra de Guzmán al final del primer temps, malgrat que en els primers quaranta cinc minuts el filial blaugrana ha fet ocasions de sobres per marcar.

En el segon temps el gol se li ha resistit fins que en el minut vuitanta dos Manaj ha aconseguit l’empat. En la pròrroga els de Pimienta han sabut aguantar l’assetjament del Badajoz fins arribar als penals, on Iñaki Peña ha estat decisiu. El filial del Barça està a només un partit de l’ascens a segona A.