2a divisió FEF

L’Hospitalet torna a segona B

Fase d’ascens a 2a divisió B.

La victòria de l’Hospitalet (1-0) contra el Terrassa li ha donat el bitllet per la segona divisió B. El conjunt riberenc s’ha imposat en el partit decisiu després d’un primer temps excel·lent i gràcies a la diana de Canario quan pitjor ho estava passant. D’aquesta manera, l’Hospi torna a la segona B tres anys després del seu últim descens.

El primer temps ha estat un monòleg de l’Hospitalet que no ha deixat respirar el Terrassa amb constants arribades. I això que la primera intenció de l’equip de Molist era posar pressió penjant pilotes a l’àrea a partir de centrades o accions a pilota aturada. Però a mesura que han anat passant els minuts, els riberencs han accentuat el seu domini fins el punt que els vallesans no han pogut passar del mig del camp. Salinas, amb una pilota que el davanter ha recollit dins l’àrea, ha rematat massa alt; Christian Alfonso ho ha provat amb un xut tou aturat per Ortega i Antonio tampoc ha encertat amb la porteria. Eudald ha estat qui més a prop s’ha situat del gol en una pèrdua dels vermells que ha desembocat en una passada de la mort d’Alfonso cap al lateral, aturada per Ortega. Això era el temps d’afegit i el Terrassa ha agraït el descans.

L’equip de Molist només començar ha provocat el canvi de tendència amb tres córners consecutius. Tot i això no ha pogut consolidar-lo perquè l’Hospitalet ha marcat al contraatac. Canario, el millor jugador del partit en el primer temps, ha rebut una pilota des de la frontal de l’àrea i clavat la pilota en el fons de l’escaire.

El Terrassa necessitava dos gols i s’ha bolcat en el camp rival. Ha amenaçat en un servei de córner però en els apropaments s’ha imposat la defensa riberenca liderada per Parera que ha estat un corcó. De fet, els vallesans no han tingut ocasions importants més enllà d’un xut de Coro, en una segona jugada, un servei llunyà d’Àlex Fernández i un altre de Pelegrín. L’equip de Risueño, en canvi, ha pogut sentenciar en un xut escorat des de dins de l’àrea aturat per Ortega. Els vallesans estaven bolcats i han trobat el premi just quan es complia el minut 90. En els set d’afegit, els nervis han paralitzat el Terrassa que no ha encertat en les pilotes penjades i ha acabat sucumbint davant l’encert defensiu del seu rival.