Girona

L’Almeria canvia Mário Silva per José Gomes

2a divisió A. Després de destituir Óscar Fernández amb la lliga per començar, Pedro Emanuel (jornada 14) i Guti (jornada 35), el club andalús decideix donar les regnes de l’equip a Gomes en el lloc de Silva, que haurà estat tot just un mes a la banqueta

Cop de timó, l’enèsim, del propietari de l’Almeria, el saudita Turki Al-Sheikh, que ha decidit prescindir de Mário Silva per donar la responsabilitat a José Gomes (Marítimo) per dirigir a l’equip des de la banqueta durant el play-off d’ascens que l’enfrontarà al Girona en la primera eliminatòria. Gomes és el cinquè entrenador d’aquest curs pels andalusos després d’acomiadar abans d’iniciar la lliga Óscar Fernández per fitxar Pedro Emanuel. Aquest, després de catorze jornades, va ser substituït per José María Gutiérrez, Guti, però l’exjugador del Madrid va ser destituït després de la jornada 35. De la 36, tot just el 26 de juny passat, fins al final de lliga, Mário Silva ha comandat l’Almeria, però, davant la irregularitat en els resultats i els dubtes del propietari, finalment serà José Gomes qui assumeixi l’equip en el play-off.

Gomes, que iniciarà la seva segona etapa en el futbol estatal després de ser segon de Jesualdo Ferreira al Màlaga (del juny al novembre del 2010), haurà de fer una preparació exprés de l’equip, tenint en compte que previsiblement l’eliminatòria amb l’anada a Montilivi es disputarà a finals d’aquesta mateixa setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)