Girona

Micaló reforça l’eix de la defensa del Peralada

3a divisió. El defensa gironí torna a la demarcació per donar un salt de qualitat a la línia defensiva del conjunt xampanyer. És el cinquè fitxatge dels altempordanesos, que ja tenen 16 jugadors en plantilla

El Peralada continua construint la plantilla de la temporada 2020/21 i avui ha anunciat el fitxatge de Lluís Micaló. El defensa, nascut a Girona, arriba al club xampanyer procedent de l’Amorebieta de 2a divisió B per donar un salt de qualitat a la línia defensiva sempre que el respectin les lesions, un dels handicaps que ha tingut els últims anys. De fet, en l’últim curs només ha pogut disputar un partit amb el conjunt basc, i és que va patir una ruptura del recte anterior que el va tenir apartat dels terrenys de joc durant quatre mesos. A més, quan ja estava recuperat va arribar l’atura de la competició per la pandèmia de la Covid-19. Per això ara arriba l’Alt Empordà hi arriba en condicions de començar la pretemporada amb la resta de companys. Per això el Peralada confia que Micaló doni un salt de qualitat a la línia defensiva, sobretot a l’eix que és on més ha jugat els últims anys, tot i que també pot jugar de lateral, una posició que ha ocupat durant molts anys de la seva carrera.

El fitxatge de Micaló pel Peralada suposa el retorn del gironí a la demarcació, que ha estat a l’Amorebieta l’últim any i mig després d’una breu aventura a l’Horta. La del conjunt basc no és l’única aventura de Micaló a la categoria de bronze, i és que ja hi havia jugat la temporada 2011/12 amb l’Sporting Mahonés i la 2017/18 amb l’Olot, on més regularitat ha tingut els últims cursos i amb qui el curs anterior va aconseguir l’ascens de 3a a 2a B. A tercera, Micaló compta amb una àmplia experiència en equips de la demarcació com el Guíxols, el Cassà, el Palamís i el Figueres, a més d’haver jugat al Manlleu i al Formentera.

Amb la seva arribada el Peralada ja compta amb 16 jugadors per la temporada que ve, i és que és el cinquè fitxatge que tanca el club després de les incorporacions de Muritala (Girona B), Roger Cunill (Vic) i Adrià Casanova i Cristian del Pozo (Banyoles). A més, la direcció esportiva ha tancat les renovacions de Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, Víctor Bertomeu, David Aroca, Èric Vilanova, Josu Currais, Gerard Asparó, Iván Amoedo, Èric Pimentel i Carles Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)