2a divisió A

El Fuenlabrada s’hi torna

2a divisió A. El club madrileny contesta també amb contundència el comunicat de l’Elx i anuncia que es reserva el dret d’emprendre accion legals contra els il·licitans

Guerra en la LaLiga i la FEF i entre els diferents clubs de segona A implicats de manera directe o indirecte pel brot de coronavirus que es va generar al Fuenlabrada i que va obligar a ajornar el seu últim partit de lliga al camp del Deportivo.

A mig matí, l’Elx ha emès un comunicat contundent en el qual demanava als òrgans competents una decisió immediata pel que fa a la disputa del play-off d’ascens a primera i els seus participants –els il·licitans estan a l’espera de ser el quart equip classificat en detriment del Fuenlabrada.

Els madrileny han agafat el relleu i han contestat amb la mateixa contundència a l’Elx, a qui amenaça d’emprendre accions legals contra aquest per les acusacions que han apuntat assenyalant-los com a club infractor i negligent.

El Fuenlabrada al·lega que el propi comitè de competició i el jutge de disciplina social de LaLiga no veuen indicis suficients que indiquin tot això. A més, el club blau aconsella a l’Elx dirigir-se a les institucions esportives competents que van prendre la decisió de suspendre només el partit entre el Dépor i el Fuenlabrada, al mateix temps que es mostra comprensiu amb els jugadors i cos tècnic del club il·licità, pel fet que encara no hi hagi una solució ferma per aquesta situació generada, que posa en perill l’inici d’altres competicions a nivell estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)