3a divisió FEF

La FEF defensa els seus protocols d’actuació

‘Play-off’ d’ascens a 2a B. L’òrgan esportiu justifica l’ajornament de les eliminatòries d’ascens addicionals per culpa d’un possible brot de coronavirus en el CD Marino

La FEF ha sortit al pas de qualsevol especulació i s’ha defensat a l’hora de valorar l’actuació que ha tingut pel que fa a l’ajornament de les dues eliminatòries addicionals de la fase d’ascens a segona B, entre quatre dels equips repescats del play-off realitzats en cada federació territorial entre equips de tercera. Tres jugadors de CD Marino van donar positiu per coronavirus en una primera prova i la FEF va decidir ajornar de seguida totes les eliminatòries en un compliment dels protocols d’actuació. I és que, l’ens recorda que tots els equips van passar els respectius controls a la seva arribada a la seu única de la Rozas on s’havien de jugar els dos partits per determinar els dos últims equips que pugen al bronze. Després de destapar-se els tres positius entre l’expedició canaria, la FEF va comunicar els casos a les autoritats sanitàries de Madrid i el CSD per prendre les mesures d’aïllament corresponents.

Posteriorment, la Comunitat de Madrid ha realitzat noves proves al CD Marino i tots els seus membres han donat negatiu, tot i que encara es mantenen les mesures de prevensió i control.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)