Girona

Guerra d’interessos

L’Elx i el Fuenlabrada, que lluiten per un plaça de ‘play-off’ per definir, creuen comunicats defensant la seva posició

El comitè podria donar avui el dia i l’hora del duel ajornat entre el Dépor i els madrilenys

Cada dia que passa es genera un nou capítol entre els despropòsits iniciats des que LaLiga va ajornar només el partit que havien de disputar en la darrera jornada del campionat de lliga el Deportivo i el Fuenlabrada. El brot de la Covid-19 que va acabar afectant 26 membres del conjunt madrileny ha dinamitat els plans de l’organització presidida per Javier Tebas, que havia previst que ahir s’acabés el play-off d’ascens per determinar el tercer i últim equip per pujar a la màxima categoria. No només les eliminatòries no s’han celebrat, sinó que encara no hi ha dates confirmades per a l’inici d’aquestes i ni tan sols hi ha confirmats els equips participants, ja que l’Elx i el Fuenlabrada hi estan en lluita –els il·licitans són sisens en la taula i els madrilenys estan pendents que el comitè els deixi jugar contra el Dépor per sumar, com a mínim, el punt que necessiten per disputar-lo. Entremig dels disbarats, les incerteses i les qüestions de tots els equips, precisament els dos clubs en disputa per a l’última plaça del play-off van engegar un foc creuat de comunicats per defensar els seus propis interessos i, de retruc, atacar l’adversari.

L’Elx va obrir la guerra demanant als òrgans competents una solució ràpida pel bé dels seus futbolistes, que entrenen des de fa dies sense saber del cert si són equip de play-off o no. A més, els il·licitans van atacar el Fuenlabrada qualificant-lo d’equip infractor però, a hores d’ara, beneficiat, i d’actuar de manera negligent, unes acusacions frontals que van provocar la resposta poques hores després dels blaus.

La resposta madrilenya

El Fuenlabrada va iniciar el seu comunicat indicant que es reserva el dret d’emprendre accions legals contra l’Elx per les acusacions i al mateix temps va recordar que són el mateix comitè i el jutge de disciplina social de LaLiga els qui van dictaminar que no hi havia indicis suficients que determinessin que van actuar de manera negligent, ni que fossin infractors. El club blau recorda als il·licitans que va ser LaLiga, la FEF i el CSD els qui van decidir ajornar només el seu partit i es posa a la pell dels jugadors i cos tècnic de l’Elx en “el maldecap que suposa per a tots que no hi hagi cap solució”.

Això no acabarà així, i és que, segons diverses informacions, després que el comitè no donés el partit per perdut al Fuenlabrada com així ho proposava el jutge instructor, avui mateix hi podria haver dia i hora per a la disputa del matx que tancarà la fase regular, un escenari que torna a donar totes les opcions als madrilenys.

L’ELX

Demana la decisió immediata i titlla el Fuenlabrada d’equip infractor i club negligent

EL FUENLABRADA

Podria emprendre accions legals, assegura que va actuar bé i entén la incertesa de l’Elx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)