Girona

Dia de tests i retorn a la feina

El Girona continua passant els dies enmig de la incertesa, amb tots els problemes que això comporta, i és que avui fa exactament dues setmanes des que els gironins van jugar l’últim partit de lliga al camp de l’Alcorcón. Per això, Francisco està gestionant el dia a dia com pot, mirant de trobar l’equilibri entre continuar centrats per quan s’hagi de jugar la primera eliminatòria del play-off contra l’Almeria i mantenir un estat de forma òptim. Per això el tècnic andalús va decidir donar el cap de setmana de festa a la plantilla. Avui tocarà tornar a La Vinya amb la primera sessió setmanal i la previsió setmanal a mig fer, i és que el que diguin el comitè de competició i LaLiga, si és que diuen alguna cosa, marcarà el calendari dels gironins per als pròxims dies.

Avui, abans de l’entrenament, els jugadors del Girona passaran una vegada més el test PCR. A diferència de la setmana passada, quan van tenir cinc dies de festa, els jugadors no es van fer el test un dia abans de tornar als entrenaments, i és que de fet els gironins ja van passar un test divendres, amb la bona notícia que de moment la plantilla continua sense tenir cap positiu –més enllà dels que va tenir el mes de març.

A diferència del Girona l’Almeria, el seu rival en el play-off, no s’ha aturat durant el cap de setmana, i és que els andalusos ja es van veure obligats a quedar-se a casa fins dijous després que les proves de dilluns revelessin un positiu a la plantilla. El mateix cas va viure el Saragossa, tot i que encara li ha costat més de poder engegar de nou els motors, i és que els aragonesos han estat aturats tota la setmana i no van tornar a la feina fins ahir amb estrictes mesures de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)