2a divisió A

LaLiga cita el Deportivo per passar tests i jugar dimecres

2a divisió A. Després que el comitè de competició rebutgés l’opció de donar el partit per perdut al Fuenlabrada s’engega la maquinària per jugar el partit com abans millor

Segons ha informat la SER LaLiga ha començat a fer passos perquè es disputi el partit entre el Deportivo i el Fuenlabrada corresponent a l’última jornada de lliga. Sembla que la idea de Javier Tebas és que el partit es jugui com abans millor, i això vol dir el dimecres. Per fer-ho possible ha citat als jugadors del Deportivo, que estan de vacances des que es va suspendre el partit, perquè demà es facin els tests PCR per assegurar que no hi hagi cap positiu que ho emboliqui tot encara més. Ara s’haurà de veure quina decisió pren el Deportivo, que en més d’una ocasió ja ha demanat que no es jugui el partit i està immers en la seva lluita perquè la temporada que ve hi hagi 24 equips a 2a A i no acabi descendint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)