2a divisió A

El Deportivo no es presenta als tests PCR programats per LaLiga

2a divisió A. Els gallecs estaven citats avui mateix a les 9 però ja van avisar que les proves no procedien ja que ni tan sols hi ha data pel partit contra el Fuenlabrada

Com era de preveure, el Deportivo no s’ha presentat aquest matí a la cita programada per LaLiga per fer-se les pertinents proves PCR, hipotèticament, de cara a la disputa del duel de l’última jornada de lliga contra el Fuenlabrada, ajornat el passat 20 de juliol per culpa d’un brot de coronavirus al club madrileny.

Els gallecs ja havien avisat que la citació per fer-se els tests no procedia ja que el club té recursos interposats sense resolució, ni tan sols hi ha data per a la disputa del partit contra el Fuenlabrada i, a més, els futbolistes del Deportivo estan de vacances repartits per diversos punts geogràfics des del 21 de juliol, l’endemà que esclatés tot l’afer que ha paralitzat el futbol estatal i la disputa del play-off d’ascens a primera.

Segons diverses informacions, LaLiga tornarà a citar als futbolistes del Dépor demà i en cas de mantenir la postura de no presentar-se a les citacions, el club gallec podria ser expedientat per la lliga, fet que obriria un nou capítol de despropòsits.

Durant el dia d’avui, el comitè de competició, que va refusar donar el partit per perdut al Fuenlabrada com així ho aconsellava el jutge instructor, es reunirà per, en teoria, adjudicar dia i hora del matx entre gallecs i madrilenys. El que no està clar és que el Deportivo, ja descendit a segona B sigui quin sigui el resultat, es presenti a la cita tot i que podria ser sancionat durament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)