Girona

L’Almeria diu que han arribat “a un punt crític”

2a divisió A. El rival del Girona en el ‘play-off’ hi diu la seva amb un comunicat en què reclama una solució urgent per acabar la competició

L’Almeria s’ha afegit a la llista de clubs que han reaccionat a través d’un comunicat oficial a l’embolic descomunal de segona A, ple d’incògnites sobre la resolució del play-off d’ascens i la configuració d’equips de la temporada que ve. El conjunt andalús és el rival del Girona, en una semifinal de fase d’ascens sense data. “La situació ens està causant infinits problemes addicionals, no només en la gestió de l’escenari actual, sinó també en la planificació del futur”, diu el comunicat de l’Almeria. “Ens sentim perjudicats greument, en estar ja en un desavantatge competitiu en relació a altres clubs, posant en perill la idoneïtat de la competència per a la temporada 2020/21”. El club andalús reclama solucions. “La paciència té límits i hem arribat a un punt crític; les decisions no es poden posposar. És urgent que les entitats competents presentin una solució final perquè la competició pugui acabar, al camp, jugant, com sempre hem defensat, i com haurien de defensar també els que estimen el futbol per així cuidar la seva integritat.” “Això que està passant no dignifica de cap manera la imatge de LaLiga davant del món, i com més temps passi sense una solució coherent i ràpida, pitjor serà. Les pèrdues seran incalculables”. L’Almeria acaba dient que continua confiant en la capacitat de resolució de LaLiga, la RFEF i el CSD. “Però demanem que es defineixin les dates dels partits, per poder atenuar pèrdues que ja són enormes i per poder normalitzar el curs del futbol espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)