Girona

“La nostra il·lusió és entrar al ‘play-off’, com a mínim intentar-ho”

2a divisió A. El migcampista del Fuenlabrada, José Rodríguez, es mostra esperançat amb la possibilitat de disputar el partit contra el Deportivo i poder classificar-se així pel ‘play-off’

El Fuenlabrada continua entrenant i preparant el partit de l’última jornada que ha de jugar contra el Deportivo, en teoria el proper dimecres, després de la confirmació del comitè d’aquesta mateixa tarda. Els madrilenys han anat recuperant efectius, fins a setze, però encara hi ha membres de la plantilla que es troben confinats a l’hotel de la Corunya des del passat 20 de juliol quan es va detectar un brot de coronavirus entre la plantilla i es va confinar al grup.

Un dels que es troba entrenant des de fa tres dies a l’estadi Fernando Torres és José Rodríguez. El migcampista fet declaracions a través dels mitjans oficials del club valorant la tornada a l’activitat i totes les vivències viscudes en els darreres dies: “Estem contents de poder entrenar i fer la nostra feina. Estem en contacte amb la resta de companys i estem esperant a que ens diguin quan podem jugar. La nostra il·lusió és classificar-nos pel play-off , com a mínim intentar-ho”, ha dit el futbolista format a les categories inferiors del Madrid.

“Havíem d’estar tancats en una habitació, no podíem saludar a ningú i han estat dies complicats. De totes maneres, ja ha passat, ho hem d’esborrar i ens hem de centrar en la nostra feina que és entrenar i jugar”, ha explicat el migcampista que esportivament parlant ha sentenciat: “Veníem d’una dinàmica molt bona però som un grup molt fort i estic convençut que revertirem la situació i, si juguem, ho tornarem a fer de manera sòlida i bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)