Girona

El comitè determina que el Dépor-Fuenlabrada s’ha de jugar dimecres

2a divisió A. Tot i les pressions i la negativa dels gallecs a disputar el partit corresponent a l’última jornada de lliga, l’òrgan ha assignat el proper dimecres com el dia per a la seva celebració

El comitè de competició ha decidit que el partit entre el Deportivo i el Fuenlabrada s’ha de jugar el proper dimecres. El matx, corresponent a l’última jornada del lliga suspès el 20 de juliol per culpa d’un brot de coronavirus entre els membres del conjunt madrileny, ja té doncs dia.

Tot i les pressions rebudes i la negativa dels gallecs a jugar, el comitè, segons una informació del Marca, ha decidit tirar endavant amb una decisió que tenia pensada després de refusar el passat divendres donar per perdut l’enfrontament al Fuenlabrada, tot i que el jutge instructor del cas ho havia aconsellat pels indicis de negligència d’aquests.

Així doncs, ara caldrà veure la reacció del Deportivo, que avui no s’ha presentat a les proves PCR programades i que té a la plantilla de vacances, a més de les queixes que arrossegarà aquesta decisió, per exemple, per part de l’Elx, un dels clubs clarament perjudicats en el nou escenari, i és que, els il·licitans són actualment els sisens en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)