Girona

LaLiga anuncia el calendari del ‘play-off’

2a divisió A. Les eliminatòries d’ascens començaran el proper dijous 13 d’agost amb l’anada dels primers encreuaments i el diumenge 16 la tornada. La final es disputarà el dijous 20, l’anada, i el diumenge 23, la tornada

LaLiga acaba d’anunciar el calendari dels play-off d’ascens a primera divisió i en cas que el Girona arribi a la final, el curs s’allargarà fins el 23 d’agost. En el seu comunicat, l’ens esportiu es fa ressò de la resolució del comitè de competició de la FEF d’assignar el proper dimecres dia 5 com la data per a la disputa del partit entre el Dépor i el Fuenlabrada (a les 20 h) i aprofita per avançar les dates per a les eliminatòries d’ascens.

L’anada de la primera eliminatòria es disputarà el dijous 13 d’agost i la tornada el diumenge 16. Pel que fa a l’eliminatòria final i decisiva, els equips que hi arribin la disputaran el dijous 20 d’agost, l’anada, i el diumenge 23 la tornada.

Els dos equips que disputin la final del play-off tindran poc més de quinze dies per planificar la temporada següent, tot un handicap i un maldecap per a ells, ja sigui en cas d’ascens o en cas de permanència a la segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)