Girona

Pep Lluís Martí, nou tècnic del Leganés

2a divisió A. L’exentrenador del Girona dirigirà al conjunt madrileny, que buscarà retornar a primera després del descens del curs 2019/20

Tot i sortir per la porta del darrera del Girona, Pep Lluís Martí ha trobat de seguida una nova banqueta per continuar amb la seva trajectòria com a tècnic. El de Palma serà l’encarregat de mirar de portar de nou a primera divisió el Leganés, després que els madrilenys descendissin fa escassament 15 dies en l’última jornada.

Martí ha dirigit a segona A el Tenerife, amb qui va arribar a la final del play-off d’ascens del curs 2016/17, al Dépor, amb el qual es va quedar a un sol gol també d’ascendir via les eliminatòries d’ascens el curs 2018/19 i, enguany, ha dirigit el Girona de la catorzena jornada fins la 36, quan Francisco el va substituir amb l’equip en cinquena posició, lluny però de l’ascens directe.

El tècnic balear arriba a una banqueta de pressió per les necessitats de retornar a la màxima categoria de seguida, però amb un projecte i una planificació adients, amb temps i amb els milions ingressats per les vendes del mercat d’hivern de En-Nesyri i Braithwaite al Sevilla i el Barça respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)