Girona

El Deportivo-Fuenlabrada es jugarà el divendres a les 20 h

2a divisió A. El matx ha estat ajornat de nou per disputar-se el divendres vinent. El poc temps per citar els jugadors gallecs, de vacances, a més dels dubtes en la seguretat sanitària han estat els principals motius

El partit entre el Deportivo i el Fuenlabrada que s’havia de disputar demà a l’estadi de Riazor finalment ha patit un nou ajornament i passarà a disputar-se el divendres vinent a les 20 h. La precipitació dels esdeveniments ha obligat al comitè de competició a instàncies de LaLiga i els dos clubs implicats a moure el matx el proper divendres, i és que, amb la plantilla del Deportivo de vacances des del 21 de juliol, els gallecs no han tingut temps material per reunir als seus futbolistes, fer les pertinents proves PCR i garantir la seguretat de tots els protagonistes.

Amb el play-off d’ascens aturat fins el proper 13 d’agost, aquesta segona suspensió del duel entre el Dépor i el Fuenlabrada no trastoca els plans de ningú, i és que, hi ha dies suficients per maniobrar davant imprevistos com el que s’ha generat.

Tot i que semblava que des d’un inici, els gallecs es negarien a jugar el partit, les pressions jurídiques i la por a sancions que congelin els procediments ja engegats pel propi Deportivo, han fet recular a jugadors i cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)