Girona

“Haurem de fer un paperot i presentar-nos a jugar”

2a divisió A. La COPE filtra un àudio del capità del Deportivo, Álex Bergantiños, en el qual insta als seus companys a jugar el matx contra el Fuenlabrada ja que “els advocats així ho aconsellen”

La cadena COPE ha filtrat un àudio en el qual el capità del Deportivo, Álex Bergantiños, fa una crida als seus companys per tal que es presentin a jugar el partit ajornat en el seu dia contra el Fuenlabrada.

“Haurem de fer un paperot i presentar-nos a jugar. No sé com ho haurem de fer, si parlar amb els jugadors del Fuenlabrada i asseure’ns...”, diu el migcampista, que afegeix: “Els advocats ens aconsellen que com a mínim siguem vuit professionals per jugar el partit i no ens sancionin, ens multin i ens treguin punts. La lliga de 24 està impossible i l’única manera de salvar-nos és que tiri endavant l’expedient interposat al Fuenlabrada i el sancionin amb un descens administrativament. Nosaltres hauríem de quedar quarts per la taula”.

El president del Deportivo, Fernando Vidal, ha tret importància a l’assumpte pel “context distès de l’àudio” en una roda de premsa recent per explicar la cronologia i els fets dels últims quinze dies amb una visió de l’entitat gallega

El Fuenlabrada respon

El Fuenlabrada ha emès un comunicat anunciant que està ultimant accions legals després que s’hagi fet pública la presumpte gravació del capità del Deportivo. El club madrileny ha indicat ha donat “trasllat a la Fiscalia” d’aquest cas en previsió que l’actitud dels jugadors del Deportivo pogués implicar algun tipus d’actitud contrària a la competitivitat. “Ens sentim perjudicats per una trama que de manera injusta i possiblement delictiva pretén perjudicar el CF Fuenlabrada a la recerca d’un descens administratiu del tot infundat”, ha dit el Fuenla en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)