Girona

Els cedits esperen esdeveniments

El Girona disposa actualment de sis jugadors cedits en la seva plantilla amb els quals ha lligat un acord amb els seus respectius clubs d’origen per allargar el seu vincle fins que el play-off acabi. Si bé d’entrada aquesta és una gran notícia per a Francisco i el Girona, la dilatació de les dates de les eliminatòries d’ascens posa en fals el futur dels mateixos futbolistes. Tots sis, Pablo Maffeo, Jordi Calavera, Ignasi Miquel, Brian Oliván, Christian Rivera i Brandon Thomas tenen clar que, si el Girona ascendeix a primera, el club blanc-i-vermell està obligat a comprar-los, un fet que els asseguraria el futur més immediat. El problema per als jugadors serà si no s’aconsegueix ascendir, i és que serà llavors quan hauran de tornar als seus respectius clubs, la majoria estaran en plena pretemporada, i desencallar la seva situació, un escenari que ha d’estar damunt la taula de tots si finalment no s’aconsegueix l’objectiu fixat.

Un altre cas particular és el de Jozabed Sánchez, amb qui el Girona no va poder allargar la cessió amb el Celta fins a l’acabament del curs. L’1 de juliol, el migcampista de Mairena del Alcor va tornar a Galícia i el que no està clar és si, tot i tenir el Girona obligació de compra en cas d’ascens, s’acabi executant. La direcció esportiva del club gironí està analitzant la situació i haurà de valorar-ho amb el Celta, tot i que fa pensar que el baix rendiment mostrat per l’andalús fa poc viable qualsevol operació.

En paral·lel als cedits, hi ha el cas de Jonatan Soriano, inèdit amb Francisco, que té una clàusula en el seu contracte en la qual si el Girona ascendeix a la màxima categoria el seu vincle queda renovat un curs més. Pel bagenc, en cas de no pujar, el seu futur també aniria a remolc dels altres equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)