Girona

Les propostes del Saragossa

2a divisió A. El club aragonès demana que pugi el tercer (ell) o els sis primers classificats

El Saragossa ha confirmat aquesta tarda que Luis Suárez deixarà demà mateix de ser jugador de l’equip i que tornarà al Watford, el seu club d’origen. El club aragonès se sent perjudicat, ja l’endarreriment del play-off ha causat que ara l’hagi de jugar sense el seu futbolista més diferencial i ha proposat tres mesures per finalitzar el campionat de manera immediata.

Les mesures:

“1- Fer que pugin els sis equips de Segona Divisió que van acabar en les posicions de l’1 a l’6 a la temporada “regular”. Amb això, i amb el descens dels tres últims de Primera Divisió, la temporada 2020-2021 tindria 23 equips a Primera Divisió.

2.- Alternativament, que, d’acord amb la impossibilitat de jugar un play-off amb les mateixes armes, equitativament i sense adulterar la competició, els partits a jugar fossin tots definitivament acabats amb 0-0, el que, per la reglamentació, faria que el millor classificat, el Real Saragossa, qui pugés.

3.- Alternativament, si no es contemplés la situació 2, que el tercer classificat en la temporada regular, el Real Saragossa, fos qui pugés.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)